Porträttfotografering i Linköping med Katarina Jacobsson

Katarina Jacobsson är en av Sveriges härligaste människor – hon jobbar som diplomerad professionell coach och konsult för privatpersoner och företag runt om i Sverige. Hon hjälper till med att hitta en balans mellan arbete och privatliv. Katarina hörde av sig till mig när hon behövde nya bilder till hemsida och marknadsföring och vi sågs en dag vid mitt kontor och hade en porträttfotografering.

Porträttfotografering i Linköping - Fotografering med Katarina Jacobsson av Fotograf Engström

Vi började fotograferingen inne på mitt kontor. Katarina stod mot en mörkgrå vägg intill de vackra gammaldags fönstren som gav ett fint naturligt ljus. Vi tog både bilder där hon stod upp och där hon satt på en pall. Ett par ombyten senare gick vi ut och fotograferade mot en av mina favoritbakgrunder – en betongvägg. Här var ljuset också väldigt fint och vi kunde därför variera vår porträttfotografering med både mjukt och hårt ljus. På så sätt skapade vi olika känsla i bilderna.

Avslappnad porträttfotografering

Katarina kändes avslappnad framför kameran och jag behövde därför bara ge viss vägledning om poser och emellanåt peppa för att hålla energin uppe. Efter någon timmes porträttfotografering kände vi oss nöjda. Vi vinkade hejdå och återgick till våra datorer. Efter att Katarina hade valt ut sina favoritbilder ur webbgalleriet som jag delade med henne redigerade jag bilderna och skickade till henne.

Här hittar ni bilderna från min fotografering med Katarina Jacobsson.

Och om ni letar efter en fantastisk konsult som vet vad hon pratar om – kontakta Jacobsson Coach & Konsult AB. Katarina håller även föreläsningar och workshops.

Är du intresserad av att ta porträtt till marknadsföring kan jag rekommendera en personal brand-fotografering. Vi avsätter då 3 timmar till fotografering och 40 bilder ingår som du sedan kan använda i sociala medier och till din hemsida.

Vill du boka in en fotografering eller har någon fråga? Kontakta mig!

/Christine – Fotograf Engström

 

Fotografer Linköping, företagsfotograf, porträttfotograf, personal branding, fotostudio i Linköping, fotograf i Linköping

Varumärkesfotografering

Nu öppnar jag upp för bokning av varumärkesfotografering! Jag älskar att hjälpa andra drivna företagare att bli framgångsrika och att ge dem en bra bild av sig själva, deras liv och deras verksamheter. Med riktigt bra bilder kan ni förstärka ert personliga varumärke och på så vis lättare nåt ut till era ideala klienter och ge dem en rättvis bild av vem ni är, vad ni står för och hur ni kan hjälpa dem.

Varumärkesfotografering - tjej som slänger sig på rygg i en sjö med kläderna på, fotograferat av Fotograf Christine EngströmPersonal Branding-fotografering med Frida Landbecker av Fotograf Engström i Linköping

 

När ni bokar en varumärkesfotografering har vi en tretimmars-session tillsammans där vi fångar känslan av dig och vad du står för.
En tidig morgon på väg till bussen, löven prasslar under skorna, en lugn podd-röst i örat. En springrunda i skogen och doften av granbarr. Vid laptopen, fingrarna knattrar på bokstäverna i takt med regnet utanför fönstret. En lunch-promenad på stan, en papperspåse i handen som doftar timjan och tomat …

 

Modefotografering med Lisa F för Awesome Rags av Fotograf Engström, LinköpingModefotografering med Linnea Ahlin för designer Filippa Strand Berg av fotograf Christine Engström i Linköping, Östergötland

Vad händer när du bokar in en varumärkesfotografering?

När du bokar in en fotografering får du börja med att svara på några ingående frågor i ett mail så att jag får en tydlig bild av vem du är, vad ditt varumärke representerar och vilka dina ideala klienter är. Sedan bokar vi in ett digitalt möte där vi pratar ihop oss om dina önskemål och behov av bilder.

När det är dags för fotografering ses vi och har en avslappnad men givande session där vi fotograferar dig i några olika miljöer i upp till tre timmar, därefter gör jag ett webbgalleri där du kan välja ut dina 40 favoritbilder. Bilderna redigeras och retuscheras på ett naturligt sätt, sedan levererar jag bilderna i högupplöst format samt i webbformat.

Varumärkesfotografering - kille som går en promenad på stan, fotograferat av Fotograf Christine Engström

Här hittar du mer information om en varumärkesfotografering aka personal brand-fotografering.

Välkommen att kontakta mig om du är redo för en varumärkesfotografering.

Följ gärna @fotografengstrom på Instagram

/Christine

Porträttfotografering med Maria Seraki i Linköping av Fotograf EngströmVarumärkesfotografering - tjej som går i en sjö iklädd kofta och stövlar, fotograferat av Fotograf Christine Engström

Varumärkesfotografering Brandingbilder Varumärkesbilder Brand fotografering Personal branding Fotografering av varumärke

Fotografering till podden Ett sjukt bra liv

Porträttfotografering till podden Ett sjukt bra liv med Anna Björk och Malin Nestor av Fotograf Engström - fotograf i Linköping

 

Ett sjukt bra liv. Så heter Malin Nestors och Anna Björks podd som har premiär den 21 jan 2023. Den handlar om hur du kan se på livet från den ljusa sidan – trots vardagsstress, prestationsångest och hjärtsjukdom.

Jag fotograferade Malin Nestor och Anna Björk i studion inför lanseringen av podden. Det blev en härlig session med många känslouttryck, julmusik och fina bilder.

Här kan ni lyssna på Ett sjukt bra liv.

Och här hittar ni fler bilder från sessionen med Malin Nestor och Anna Björk.

/Christine – Fotograf Engström

 

Fotograf i Linköping, porträttfotograf, företagsfotograf, eventfotograf, mingelfotograf, modefotograf, fotostudio Linköping, fotograf i Norrköping, fotograf Östergötland

Porträttfoton till hemsida

Porträttfoto till hemsida av Fotograf Engström - fotograf i Linköping

Kristina är egen företagare och ville ta porträttbilder till sin hemsida och sina sociala medier. Vi sågs i min studio och tog både bilder i färg och i svartvitt.

Att visa upp personen bakom ett företag är en bra idé för att kunder ska känna sig välkomna och trygga med att anlita denne. Jag hjälper dig gärna med porträttbilder och bilder på din verksamhet! Säljer du varor eller tjänster? Jag tar både bilder ”in action” när du utför dina dagliga sysslor eller på varorna du säljer.

Hör av dig för ett prisförslag!

/Christine

FOTOGRAFERING FÖR TEKNIKBYGGARNA

Företagsfotografering i Linköping, av Fotograf Engström, fotograf i Linköping

Teknikbyggarna är en lokal byggfirma i Östergötland, de ville ta nya bilder av sin verksamhet när deras anställda utförde sitt arbete. Jag slängde på mig ett par kameror och objektiv, tog på mig en skyddshjälm och gav mig ut på bygget!

Behöver ni nya bilder från er verksamhet? Eller porträtt av era anställda? Under företagsfotografering kan ni hitta mer info.

Kontakta mig för en offert.

/Fotograf Engström

 

Fotograf Linköping, företagsfotograf Linköping, porträttfoto Linköping, studiofotograf Linköping, eventfotograf Linköping, fotograf Norrköping

FOTOGRAFERING FÖR DANSAGENTUR

Porträttfotografering i Linköping för The Movement Collective av Fotograf Engström - fotograf i Linköping.

Ana Garcia Diego och Ilda Mujkic har startat en dansagentur i Linköping och vi tog bilder i studion till deras hemsida bland annat.
Behöver ni hjälp med att hitta professionella dansare till olika events, filmer och reklam? Kontakta The Movement Collective. De erbjuder även teaterframföranden och skapar egna koncept-shower.

Behöver ni hjälp med fotografering av bilder till hemsida och marknadsföring? Kontakta gärna mig! 😉 Jag har min studio på Södra Oskarsgatan, precis bakom Linköpings resecentrum, men fotograferar även gärna utomhus eller på ert kontor. Möjligheterna är oändliga!

Välkomna att höra av er med era spännande (eller inte så spännande) önskemål.

/Christine Engström
christine@fotografengstrom.se

 

Fotograf Linköping, företagsfotograf Linköping, porträttfoto Linköping, studiofotograf Linköping, fotograf Norrköping

Pressbilder till facktidskrift

Porträttfoto i studio i Linköping av Fotograf Engström - fotografer Linköping Norrköping Östergötland

Ingrid hade blivit intervjuad för en facktidskrift. Hon arbetar som lärare i affärsjuridik och bad om bilder som utstrålade kunskap men som inte fick vara för stela.

Vi hade en mycket trevlig session i studion!

Behöver ni hjälp med pressbilder eller porträtt till LinkedIn, webbsida, CV eller andra användningsområden? Skicka ett mail för en offert!

/Christine – Fotograf Engström

Fotograf i Linköping, porträttfotograf Linköping, studiofotograf Linköping, fotograf Norrköping, pressfotograf Linköping

Företagsfotografering i Norrköping

Företagsfotografering i Norrköping av Fotograf Engström
Miljökonsulterna på Ewen behövde hjälp med att fotografera ett porträtt av sin senaste anställda konsult. Vi tog oss över en lerig åker och högst upp på ett berg i Norrköping för att få fin bakgrund och fint ljus!

Behöver ni hjälp med att fotografera era anställda till hemsida och sociala medier? Kontakta mig för pris!

/Christine – Fotograf Engström
christine@fotografengstrom.se

 

Företagsfotograf i Linköping, företagsfotograf Norrköping, fotograf Linköping,  fotograf Norrköping, porträttfotograf Linköping, porträttfotograf Norrköping

Fotograf Linköping

Fotograf Linköping, Norrköping, Östergötland - Fotograf Engström

Har du sökt på ”fotograf Linköping” och behöver hjälp med att fotografera dig själv, ditt fantastiska företag, ett rafflande event eller kanske ditt storslagna (eller modesta) bröllop? Bedriver du e-handel och behöver bilder till din webbshop? Eller vill du ta bilder för att bygga ditt varumärke? Hej där! Jag utgår från Linköping där jag har min studio men jag tar gärna med min utrustning till din arbetsplats. Vi kan mer än gärna också ha fotograferingen ute i naturen eller i en annan passande miljö.

När du hör av dig pratar vi ihop oss om dina önskemål och utbyter idéer om hur vi får dig eller ditt företag att se bäst ut! Professionella bilder ger ett trovärdigt intryck inför arbetsgivare, nuvarande och nya kunder för att inte tala om hur många nya följare och likes du kommer att få när du postar bilderna på Instagram och LinkedIn, ujujuj!

Fotograf Engström – fotograf Linköping, Norrköping, Östergötland

Bor du en bit utanför Linköping och behöver hjälp med nya bilder? Ingen fara, det är kul att ta en liten roadtrip ibland och besöka nya ställen som ger nya kreativa uppslag. Var inte blyg – hör av dig även om du bor i Treriksröset eller i södraste Skåne. Man vet aldrig, kanske kan jag ta mig hela vägen dit om jag har en sådan dag!

Titta gärna igenom de olika flikarna här på hemsidan för att se mina bilder från olika kategorier, till exempel porträttfotografering, företagsfotografering och eventfotografering.

Mer information om bröllopsfotografering hittar du på studioengström. – bröllopsfotograf i Linköping

Nu är jag intresserad av dig och din fotoförfrågan! Skicka ett mail och berätta vilken typ av bilder du behöver så hörs vi vidare.

/Christine – Fotograf Engström

Fotograf Linköping, Fotograf Norrköping, Fotograf Östergötland, företagsfotograf Linköping, företagsfotograf Norrköping, företagsfotograf Östergötland, foto Linköping, porträtt Linköping, foto Norrköping, porträtt Norrköping, foto Östergötland

Företagsfoto för it-företag – av Fotograf Engström, företagsfotograf Linköping, Östergötland

Företagsfoto av Fotograf Engström - Företagsfotograf Linköping, Norrköping, Östergötland   Företagsfoto av Fotograf Engström - Företagsfotograf Linköping, Norrköping, Östergötland

Den här gången var det dags för företagsfoto med it-företaget 84codes! Elin på företaget hörde av sig och berättade att de behövde nya porträttbilder på sina medarbetare och verksamhetsbilder då de satt och jobbade vid sina datorer.

Jag frilansar som företagsfotograf i Linköping, Norrköping och övriga Östergötland men de anställda på företaget sitter utspridda i Sverige och skulle sammanstråla i Stockholm över dagen. Jag är inte den som är den utan lastar bilen med kamera, blixtar, lampor och stativ och beger mig upp till huvudstaden och mina gamla hemtrakter.

Tappar hakan inför företagsfoto

När jag bodde i Stockholm kuskade jag runt i kollektivtrafiken då jag skulle ta mig från A till B. Det gick ofta lätt och smärtfritt. Att köra bil i innerstan är inte heller så krångligt. Det jobbiga uppstår när man ska lämna bilen och inte hittar någon parkering. Och när man äntligen lyckas hitta en ledig ruta i ett parkeringshus och inser att det kostar 100:- i timmen att stå där. Min haka trillade ned till fotknölarna. När jag fått den på plats igen traskade jag iväg mot kontoret där vi skulle fotografera.

Väl på plats satte jag igång med att rigga upp för en runda företagsfoto. Vi började med en gruppbild på alla (och blev photobombade av en söt liten hund som fick för sig att han skulle vara med på bild). Därefter tog vi individuella porträtt på alla tolv sköna medarbetare. Efter detta passade vi på att ta lite verksamhetsbilder då alla satt samlade runt ett bord och samarbetade och knapprade på sina datorer.

Efter nedrigg av blixtar och stativ tuffade jag ner mot Linköping igen. Och parkerade i vårt eget lilla garage.

Här kan ni läsa mer om hur jag arbetar som företagsfotograf i Linköping.

Och här kan ni se fler bilder och porträtt från min företagsfotografering med 84codes.

/Christine

Fotograf linköping, fotograf engström, fotograf norrköping, fotograf östergötland, företagsfotograf linköping, företagsfotograf norrköping, företagsfotograf östergötland, porträttfotograf linköping, företagsfotografering linköping, företagsfoto linköping