Porträttfotografering i Linköping med Katarina Jacobsson

Katarina Jacobsson är en av Sveriges härligaste människor – hon jobbar som diplomerad professionell coach och konsult för privatpersoner och företag runt om i Sverige. Hon hjälper till med att hitta en balans mellan arbete och privatliv. Katarina hörde av sig till mig när hon behövde nya bilder till hemsida och marknadsföring och vi sågs en dag vid mitt kontor och hade en porträttfotografering.

Porträttfotografering i Linköping - Fotografering med Katarina Jacobsson av Fotograf Engström

Vi började fotograferingen inne på mitt kontor. Katarina stod mot en mörkgrå vägg intill de vackra gammaldags fönstren som gav ett fint naturligt ljus. Vi tog både bilder där hon stod upp och där hon satt på en pall. Ett par ombyten senare gick vi ut och fotograferade mot en av mina favoritbakgrunder – en betongvägg. Här var ljuset också väldigt fint och vi kunde därför variera vår porträttfotografering med både mjukt och hårt ljus. På så sätt skapade vi olika känsla i bilderna.

Avslappnad porträttfotografering

Katarina kändes avslappnad framför kameran och jag behövde därför bara ge viss vägledning om poser och emellanåt peppa för att hålla energin uppe. Efter någon timmes porträttfotografering kände vi oss nöjda. Vi vinkade hejdå och återgick till våra datorer. Efter att Katarina hade valt ut sina favoritbilder ur webbgalleriet som jag delade med henne redigerade jag bilderna och skickade till henne.

Här hittar ni bilderna från min fotografering med Katarina Jacobsson.

Och om ni letar efter en fantastisk konsult som vet vad hon pratar om – kontakta Jacobsson Coach & Konsult AB. Katarina håller även föreläsningar och workshops.

Är du intresserad av att ta porträtt till marknadsföring kan jag rekommendera en personal brand-fotografering. Vi avsätter då 3 timmar till fotografering och 40 bilder ingår som du sedan kan använda i sociala medier och till din hemsida.

Vill du boka in en fotografering eller har någon fråga? Kontakta mig!

/Christine – Fotograf Engström

 

Fotografer Linköping, företagsfotograf, porträttfotograf, personal branding, fotostudio i Linköping, fotograf i Linköping